17 Kasım 2016 Perşembe

Kalbe Faydalı 3 Önemli Besin


Kalbinizi korumanın leziz bir yolu: Renkli meyve ve sebzeler yiyin. Karpuzlardan ananaslara kadar, kalbinize yardımcı olmak için kanıtlanmış güçlü bir besin öğesi gökkuşağı var. Hangi ürünlerin stoklanmaya değer olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.


Hurma


Penn State University'de beslenme profesörü Penny Kris-Etherton, PhD, RDN'ye göre, bu meyveler zengin potasyum açısından zengin bir besindir ve potasyumu zenginleştiriyor ve kan basıncını yönetmekte önemli bir besin maddesi ve birçoğunun yeterince alamadıklarını söylüyor. Tarihler, Tarım ve Gıda Kimyası Dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre trigliserid düzeylerini (kalp krizi ve felçlerle ilişkili kandaki yağları) azaltmaya da yardımcı olabilir.
Bilginize: Tarihler doğal şeker açısından yüksek, ancak glisemik indeksi düşük, yani kan şekeri artışlarına neden olmaz. Bir buluşmada yaklaşık 66 kalori bulunur, ancak bir aperatif olarak günde iki tane sopa ile.

Sarımsak


Sarımsakların keskin kokusundan sorumlu sülfür içeriği sizin için aslında iyi. Birmingham'daki Alabama Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, kan damarlarını rahatlatan ve kan basıncınızı kontrol altında tutan bir gaz olan hidrojen sülfit üretmeye yardımcı olduğunu keşfettiler.
BONUS İPUCU: Sarımsağın sağlığı destekleyen enzimleri harekete geçirmek için ezin, sonra tarifi ile devam etmeden önce 10 dakika bekletin.

Mantar

D vitamininın az miktarda gıda kaynağından biri olan mantar, kene için önemli bir araç olabilir: Kopenhag Üniversitesi'nden araştırma, düşük vitamin seviyesine sahip yetişkinlerin kalp rahatsızlığı riskinin çok daha yüksek olduğunu gösterir.
VÜCUT YÜKLEYİCİSİ: Mantarlarda D seviyelerini arttırmak için, onları bir çanağın üzerine serin ve 10: 00-15: 00 saatleri arasında en az 30 dakika boyunca güneşin altında güneş altında bırakın. Mantar güneş ışığına veya ultraviyole maruz bırakmadan güneş ışığı vitamini üretir. Işık. (Kartondaki D vitamini takviyeli veya D vitamini takviyeli derlerse, bu adımı atlayabilirsiniz.)

1 yorum: