23 Kasım 2016 Çarşamba

Hızlı Kilo Vermenin 5 Kolay Yolu


Diyetisyenler, açlık çekmeden, tuhaf takviyeleri yapmadan veya bütün yiyecek gruplarını kesmeden yedi gün içinde vücudunuzdan 5 kg kaybettirecek yağ yakıcı bir diyet planı hazırladı. Nasıl? Her şey küçük tekniklerle birleştirilen küçük fedakarlıkla ilgili. Yaşam tarzınıza uyan yeme ve egzersiz stratejilerini seçerseniz, size tek boyutta uyan bir rejim vermektense, plana sadık kalacağınızı düşünüyoruz.

Dolayısıyla beslenme uzmanları ve fitness uzmanı tarafından desteklenen en az dört ipucunu seçin ve bunları yedi gün boyunca programınıza uyacağınızı söyleyin. Hırslı hissediyorsanız, birkaç tane daha ekleyebilirsiniz. Ne kadar çok seçerseniz kaybedeceğiniz ağırlık da o kadar yüksek olur. Şimdi başlıyorsanız, önümüzdeki hafta bu saatte daha hafif görünüp daha hafif hissedeceksiniz.

SU SU SU. SU İÇMENİN ÖNEMİ

Dakika Dakika Ayak Hareketi

Sadece 1 egzersiz fakat devamlılık sağlanırsa etkili.

Bir spor veya enerji içeceği, meyveli güveç veya hafif birada -  yaklaşık 100 kalori bulunur. Yine de bu içecekler size 100 kalorilik yiyecek üretme şeklini tatmin etmiyor, bu yüzden onlar atık oluyor. Diğer sıvılar, sodyum ve karbonhidratlar açısından yüksek olabilir; bu da vücudunuzu su tutarak sizi havaya uçurur.

Su, diğer taraftan, sıfıra yakın kaloriye ve karbonhidrata ve çok az sodyuma sahiptir, bu da mükemmel bir inceltme içeceği yapmaktadır. Ve tuhaf olarak, aslına bakarsanız aşırı su kilosunun yıkanmasına yardımcı olur, aynı zamanda metabolizmayı atlar. Çok sıkıcıysa, limon dilimleri veya nane yaprakları ekleyin.

BEYAZ EKMEK VE SAVAŞI

Beyaz tahıllı ürünler, örneğin makarna, sandviç ruloları gibi beyaz tahıl ürünlerinin hepsini kesmek kilolarınızı hemen düşürür çünkü bu yiyeceklerdeki basit karbonhidratlar özellikle göbeğinizin çevresinde şişkinlik yaratır. The Park Avenue Nutritionist Plan'ın yazarı M.D., Jana Klauer, M.D., "Basit karbonhidratlar kilonuza büyük zarar veriyor çünkü çok hızlı sindiriliyorlar, sizi aç bırakıyor ve daha sonra yemek yemeye daha çok teşvik ediyorlar" diyor.

Bir adım daha ilerlemek yerine onları daha sağlıklı ama yine de tahıllı ekmek ürünleri ile değiştirip hafta boyunca sebze deneyin. Bu şekilde bir tavuk sandviçi tavuk salatası haline gelir ve cips ve daldırma havuç ve daldırma haline dönüşür. Sebzelerdeki karışık karbonhidratlar daha yavaş sindirilirler, bu nedenle siz de tok kalırsınız. Ve sebzeler çoğunlukla su olduğundan, aynı zamanda aşırı su kilosunun yıkanmasına yardımcı olurlar.

GÜNDE 30 DAKİKA KARDİYO YAPMAK

Kalp atış hızınızı yükselten herhangi bir egzersiz kaloriyi yakacaktır. Ancak, San Francisco'daki Crunch's Polk Street spor salonunda kişisel eğitim müdürü Wendy Larkin, birden fazla kas ile etkileşime giren bir kardiyo rutini seçerseniz, daha fazla kalori yakacağınızı söylüyor.

Dikkat edilmesi gereken üç nokta: belden çevirme, kardiyo kickboks ve açılış egzersizleri. Kollarınız, bacaklarınız ve göbeğiniz sıkılaşırken her hareket 200 ile 300 kalori arasında bir yakıma yol açar ki bu da daha sıkı ve fit görünmenize yardım eder.

Antrenmanınızda aralıklarla eğitim varsa, oturum başına daha fazla kalori yakarsınız: Yani hızlı hızlı yapıp hareketleri bitirmek yerine daha yavaş fakat aralıklı dinlenerek yapmalısınız.

ÇALIŞMADAN ÖNCE KAHVE İÇİN

Kuralın tek istisnası: tıpkı bir kahvehanede çalışırken sabahınızı daha üretken hale getirirken, egzersiz öncesinde bir fincan yağsız süt (yaklaşık 11 kalori) veya siyah ( Sadece 5 kalorilik) kahve, egzersiz programınıza enerji katacaktır, Dr. Klauer açıklıyor. "Kendinizi zorlamış olduğunuzu fark etmeden daha çok kalori yakacaksınız."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder